Eksluzivno: Ovako danas izgleda PIPI DUGA CARAPA (FOTO)

Djevojcica sa neobicno crvenim kikicama pojavila se u javnosti pre 45.godina, njena gluma i njeni prednji izbaceni zubi su postali prepoznatljivi u javnosti i dan danas se ova serija reprizira i rado i sa velikom paznjom se gleda.
Svedska glumica danas zivi skromno, udaljena je od sveta, povukla se iz glume i
skoro je neprepoznateljiva.


Inger danas ima 56 godina i živi u glavnom gradu Švedske, Stokholmu. Zaposlena je kao sekretarica, ali nije odustala od glume, pa povremeno prihvati ulogu u nekoj pozorišnoj predstavi.  I iako je davno prerasla otkačene kostime najneobičnije devojčice na svetu i riđe kikice zamenila ženstvenijom frizurom, Inger je zadržala širok osmeh, po kome se može prepoznati lik vesele Pipi. Književnica Astrid Lindgren je priču o Pipi Dugoj Čarapi izmislila kako bi zabavila svoju bolesnu ćerku Karin. Do danas su knjige o Pipi prevedene na 70 jezika i prodate u oko 66 miliona primeraka. Samo u Švedskoj snimljeno je više od 40 filmova sa sedam različitih glumica, a prva je bila upravo Inger.
Dopustite da se predstavim – Pipiloti Viktuali Rulgardini Krusmjanti Efraimsdoter Lungstrump.”
Svojom snagom je odusevljavala djecu , tj mlade glumce koji su sa njom glumili u fillmu, a gledaocima kraj malih ekrana je delovalo to nestvarno, ali su i dalje sa nestrpljenjem ocekivali svaku novu epizodu ove serije sa ovom nevrjerovatno mladom i talentovanom glumicom. Iz javnosti se povukla pocetkom devedesetih godina, danas je tesko prepoznatljiva gdje god se pojavi u javnosti. Ali je rado vidjen gost na svim televizijama.


Ovako glasi puno ime devojčice koja je uveseljavala detinjstvo mnogim generacijama, a njen lik prvi put je davne 1969. i 1970. godine oživela švedska glumica Inger Nilson.5.
Ova serija je dostigla vrhunac sa svim tim nastavcima, i uvjek su reprize rado gledane na bilo kojoj televiziji da se prikazuju.

loading…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *